Wonen

Wonen

Een huis is nog geen thuis.

Een thuis is zoveel meer dan gewoon een huis, dat in feite niets meer is dan een verzameling bouwmaterialen. Thuis is een basis waar je je veilig en prettig voelt en dat bijdraagt aan de kwaliteit van het leven.

Wonen is emotie , een sterk en zeer persoonlijk gevoel. De keuze voor een huis wordt dan ook meestal bepaald op subjectieve gronden . De gevoelsmatige kant wordt, ondanks het doorslaggegevende effect daarvan, in de makelaardij vaak onderschat.
Door goed te luisteren naar de klant weten wij wat zij belangrijk vinden. Zowel bij de aankoop als bij de verkoop van een woning draagt onze persoonlijke benadering en betrokkenheid bij tot het scheppen van ruimte voor het maken van de juiste keuze.

Wij zijn aankoop- én verkoopmakelaar, maar nooit bij één en dezelfde woning.

Wij zijn u graag van dienst en dat merkt u.

Verkoop:
In de huidige markt, waar de kopers schaars zijn en het aanbod alsmaar toeneemt, is de keuze van een juiste verkoopstrategie en de daarbij behorende makelaars belangrijker dan ooit voor het slagen van uw verkoopplan.
– welke prijs kan ik voor mijn woning vragen?
– Hoe lang duurt het voordat het huis verkocht is?
– Wat is de rol van een makelaar?
– Met welke makelaar moet ik in zee gaan?
In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag en geheel vrijblijvend over onze persoonlijke aanpak en adviseren wij u omtrent de te voeren strategie.

Aankoop
Bij de verkoop van uw bestaande woning twijfelt u er niet aan dat het verstandiger is een makelaar in de arm te nemen. Maar waarom niet bij de aankoop van uw nieuwe woning?
Als koper is het vaak liefde op het eerste gezicht bij een woning. Een geraffineerde verkopende makelaar ziet dat aan uw non-verbale communicatie. Uw aankoop-makelaar laat niet alleen z’n hart spreken maar ook z’n hoofd. Wijonderhandelen net zo lang tot de prijs beneden realistische proporties is teruggebracht. U zult niet de eerste koper zijn die duizenden of zelfs tienduizenden euro’s meer bespaart, dan als hij de aankoop zelf had gerealiseerd.

Wat kost een aankoopmakelaar? Eigenlijk niets!!
Wij zijn de makelaar die geen geld kost, maar die geld oplevert.
De kosten van aankoopbegeleiding verschillen al naar gelang onze dienstverlening. We kunnen voor een vast tarief onderhandelen of via een bonus systeem van wat er van de koopsom af gaat.

Belt u ons gerust voor een vrijblijvend en oriënterende gesprek voor de verkoop van uw woning of de aankoop van uw nieuwe thuis
.