Taxaties

Juist nu er voor het eerst sinds jaren op zowel de woningmarkt als de markt van commercieel onroerend goed sprake is van prijsdalingen, is de kwaliteit van het taxatierapport nog meer dan voorheen essentieel.

Onze taxateurs zijn gecertificeerd door het kwaliteitsregister  “VastgoedCert” in de kamers Wonen/MKB & Bedrijfsmatig Vastgoed  en beschikken over een lidmaatschap van de brancheorganisatie NVM (Wonen & Business).

 

Bedrijfsmatige Onroerend Goed

Stripes Makelaardij & Consultancy taxeert in opdracht van (institutionele) beleggers, banken, bedrijven en instellingen. Onze makelaars/taxateurs zijn dagelijks actief betrokken bij commerciële transacties in de zakelijke vastgoedmarkt en goed op de hoogte van de huidige marktsituatie en de verwachte ontwikkelingen in de toekomst.

TMS, de nieuwe standaard:

Een taxatie die gemaakt is met het Taxatie Management Systeem biedt opdrachtgevers de garantie dat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitstandaards in de markt én dat deze onderbouwd is. Het gebruik van de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed© en het Taxatie Management Systeem maakt commercieel vastgoedtaxaties inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar.

Wilt u een bedrijfsmatig onroerende zaak laten taxeren?, wij helpen u graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek, omtrent de taxatiekosten maken wij met u graag een afspraak op maat.

 

Wonen

Voor het opstellen van taxatierapporten van woningen zijn wij aangesloten bij het NWWI, hypotheekverstrekkers verlangen meestal een door deze organisatie goedgekeurd/gevalideerd rapport.

Wij kunnen op korte termijn uw woonhuis taxeren voor hypotheek, aan- of verkoop.

Wilt u een woning laten taxeren?, wij helpen u graag.

Klik hier om direct een NWWI taxatie aan te vragen bij Stripes Makelaardij