Bedrijfs onroerend goed

Bedrijfsmatig onroerend Goed

Stripes Makelaardij & Consultancy, uw partner bij verhuur, aanhuur verkoop en aankoop van bedrijfsmatig onroerend goed in de regio Groot Rotterdam

Een bedrijfspand is een middel dat bijdraagt aan het realiseren van uw bedrijfsdoeleinden. Ondanks dat de zakelijke markt, in tegenstelling tot de markt van woningen, gebaseerd is op resultaten en niet op emotie zijn transacties toch zelden zonder emotie

Bent u op zoek naar geschikte bedrijfsruimte of een kavel waarop u uw nieuwe bedrijfshuisvesting kan realiseren?, of wenst u uw bedrijfsobject te verkopen of te verhuren, laat u zicht dan vrijblijvend nader informeren.

U kunt naast onze kennis van de markt bouwen op onze kernwaarden als integriteit, transparantie, kwaliteit en loyaliteit.
Onze lokale binding vindt u tevens terug in onze aanpak “Geen woorden maar daden”, het resultaat is een afgeleide van doen.

Wij zorgen voor een professionele afhandeling tegen de beste condities

Aankoop / Aanhuur
Stripes Makelaardij & Consultancy adviseert opdrachtgevers bij het aankopen van bedrijfs onroerend goed. Een gedegen stappenplan, waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgever inzichtelijk gemaakt worden, maakt onderdeel uit van ons standaard proces om binnen korte tijd de beste oplossing voor onze opdrachtgever te vinden. Een Programma van Eisen (zowel op ruimtelijk- als op technisch gebied) wordt opgesteld en is de basis voor een Quick Scan Inventarisatie. De in nauw overleg met opdrachtgevers geselecteerde objecten worden door ons nogmaals getoetst aan het Programma van Eisen en na gebleken geschiktheid bezichtigd met opdrachtgevers
Ons team is er voor u; dat wil zeggen dat wij uw belangen als opdrachtgever voorop stellen.
Ons team heeft uiteraard ook opdrachtgevers naar volle tevredenheid begeleid in het realiseren van nieuwbouw bedrijfs onroerend goed objecten.

Verkoop / Verhuur
Stripes Makelaardij & Consultancy adviseert opdrachtgevers bij de verkoop van bedrijfs onroerend goed. De expertise van ons team garandeert u als klant een professionele, persoonlijke belangenbehartiging, waarbij gestreefd wordt naar een voor de opdrachtgever optimaal resultaat.
Creatieve marketing activiteiten vormen een essentieel onderdeel van het proces tussen opdrachtgever en Stripes Makelaardij & Consultancy voor succesvolle verhuur van een bedrijfsobject.
Het plan van aanpak bestaat uit een aantal marketing gerichte initiatieven, waarbij ons team kan terugkijken op zeer geslaagde verhuur transacties. Wij stellen voor de opdrachtgever een Project informatie samen waarin het object inclusief beeldmateriaal en alle relevante informatie wordt gepresenteerd. Een beknopte projectinformatie wordt per mailing verzonden aan collega makelaars en potentiele doelgroepen. Verder wordt uw pand via internet (NVM, fundainbusiness, bedrijfspand en website Stripes Makelaardij), advertentie campagnes en opvallende projectborden op locatie worden onder de aandacht gebracht van potentiële gegadigden en collega-makelaars.

Beleggingen:
Onroerend goed blijkt, ondanks de huidige marktomstandigheden, al decennia lang een uiterst solide belegging. In de markt van het beleggingsvastgoed waar vele facetten van invloed zijn op uw rendement is goed advies van groot belang.
Ons team adviseert een belegger bij het tot stand komen van de aankoop of verkoop van een object met een optimaal rendement
Overweegt u in bedrijfsmatig onroerend goed te beleggen?, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Taxaties
Stripes Makelaardij & Consultancy taxeert in opdracht van (institutionele) beleggers, banken, bedrijven en instellingen. Onze makelaars/taxateurs zijn dagelijks actief betrokken bij commerciële transacties in de zakelijke vastgoedmarkt en goed op de hoogte van de huidige marktsituatie en de verwachte ontwikkelingen in de toekomst.
Veel banken hanteren momenteel de eis dat een rapport is opgesteld volgens TMS, de nieuwe taxatie standaard. Een taxatie die gemaakt is met het Taxatie Management Systeem biedt opdrachtgevers de garantie dat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitstandaards in de markt én dat deze onderbouwd is. Het gebruik van de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed© en het Taxatie Management Systeem maakt commercieel vastgoedtaxaties inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar.
Wilt u een bedrijfsmatig onroerende zaak laten taxeren?, wij helpen u graag.