Van 's-Gravesandestraat 1

SCHIEDAM

Omschrijving

In verhuurde staat bieden wij u aan deze multifunctionele bedrijfsunit (ca. 95 m²) met garagevergunning gelegen op de hoek van de Hogenbanweg en de Van ‘s-Gravesandestraat in Schiedam -Oost.

De unit is in gebruik als werkplaats bij een garagebedrijf en is thans onder te verdelen in een kantoorruimte (ca. 10 m²) en een tussengang met toegang tot het toilet en een achtergelegen kantoorkamer / opslagruimte. De werkplaats (ca. 68 m2) is toegankelijk middels 2 overheaddeuren en is voorzien van een smeerput en biedt plaats aan 2 kolom hefbruggen.

Het object beschikt gedeeltelijk over een kelderruimte (ca. 18 m²) en is in gebruik als opslagruimte tevens staan hier de vaten ten behoeve van de aftapinstallatie.
Deze ruimte is voor diverse doeleinden geschikt.

De bereikbaarheid van het object is mede vanwege de ligging nabij het station Schiedam-Centrum, en het OV-knooppunt Marconistraat zeer goed, voor de deur is er voldoende gelegenheid tot parkeren (betaald en met ontheffing voor vergunninghouders).

Het appartementsrecht maakt deel uit van de Vereniging van Eigenaren “Flatgebouw Hogenbanweg 325/337 en Van ‘s-Gravesandestraat 1 te Schiedam”. Het appartementsrecht is gerechtigd in de gemeenschap voor het 485/2230e onverdeeld aandeel. De vereniging van eigenaren is actie en de bijdrage bedraagt € 198,04 per maand.

Het object is thans verhuurd middels een schriftelijke huurovereenkomst voor een periode van 5 jaren met een optie periode van 5 jaren, ingaande 1 juli 2012. Derhalve is de einddatum van de huidige huurovereenkomst 30-06-2022. Verlengingsperiode bedraagt telkenmale 2 jaar. De huidige huurprijs bedraagt € 1170,= per maand. (inclusief bijdrage in kosten voor VvE van € 100,= per maand).

Oplevering op korte termijn mogelijk.

Algemeen
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeft deze informatie uw nieuwsgierigheid en interesse gewekt laat u dan verrassen door de flexibiliteit die Stripes Makelaardij u biedt voor het bezichtigen van haar aanbod.

Stripes Makelaardij behartigt de belangen van verkopers, neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Algemeen

Vraagprijs: € 210.000 kosten koper excl. btw
Status:Beschikbaar
Aanvaarding:In overleg

Adres

Straat:Van 's-Gravesandestraat
Huisnummer:1
Postcode:3112 JJ
Plaats:SCHIEDAM

Bestemming

Hoofdbestemming:Bedrijfsruimte

Gebouw details

Bouwjaar:1957
Ligging:onbekend
Parkeerfaciliteiten:onbekend

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte:95 m²
Bedrijfshal in units vanaf:95 m²
Bedrijfshal vrije hoogte:325 cm
Bedrijfshal vloerbelasting:1000 kg/m²
Kantoorruimte oppervlakte:10 m²
Kantoorruimte verdiepingen:1

Locatie op kaart


Streetview

Foto's

Reageren

Bent u geïnteresseerd in dit object? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of mail ons.


Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoon (*)

Vragen en/of opmerkingen


Privacy

Ik ga akkoord met de privacyverklaring