Ringersstraat 6*

SCHIEDAM

Omschrijving

Zelfstandige en multi-functionele bedrijfsunit, bestaande uit ca. 210 m2 bedrijfsruimte gesitueerd op de hoek van de Algerastraat en de Ringersstraat te Schiedam.

De bedrijfsruimte beschikt over een eigen entree met loopdeur en een overheaddeur van 3,45 x 3,00 m. (b x h). De bedrijfsruimte is thans niet opgedeeld doch kan relatief eenvoudig voorzien worden van een inbouwkantoor. De grote ruimte geeft tevens toegang tot de secundaire ruimte met pantry, toilet met voorportaal en een separate ruimte voor archief of kantoortje.

De bedrijfsruimte is uitermate geschikt als showroom en of TD-ruimte en/of werkplaats.

Locatiegegevens
De objecten zijn gelegen in het Noordoostelijk deel van het Schiedamse bedrijventerrein ’s-Gravenlandse Polder, welk direct grenst aan het naastgelegen Rotterdamse bedrijventerrein Spaanse Polder.

De ’s-Gravenlandse Polder beschikt over een eigen op- en afrit van de A20 (ringweg Rotterdam) en aanlsuiting opp A4 (den Haag / Amsterdam). Op het bedrijventerrein ‘s-Gravenlandse Polder zijn naast diverse merkdealers tevens de navolgende bekende bedrijven gevestigd: Sandvik, Karwei, Gamma, Bidfood, Pilkington, Kantoor Expert, Autofource, Irado en Burger King.

In directe nabijheid van de objecten bevinden zich diverse openbare parkeerplaatsen, waarvan er o.a. 10 direct naast c.q. voor het object zijn gelegen.

Oppervlakte:
* bedrijfsruimte annex showroom ca. 200 m²
* overige ruimte ca. 10 m²

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in huidige staat, inclusief:
– systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
– gecoate betonvloer
– overheaddeur
– verdeeld in 2 ruimten
– toilet met voorportaal;
– c.v.-installatie met radiatoren;
– te openen ramen met isolerende beglazing

Huurprijs
€ 1.650,– per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Huurtermijn
In overleg

Oplevering
In overleg, op korte termijn mogelijk

Voorschot servicekosten
n.o.t.k

De eigenaar van het complex coördineert het onderhoud aan technische installaties e.d., huurder voldoet periodiek de servicekosten.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief voorschotten servicekosten en BTW.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voorde juistheid ervan kan door Stripes Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Algemeen

Huurprijs: € 1.650 per maand excl. btw
Status:Beschikbaar
Aanvaarding:In overleg

Adres

Straat:Ringersstraat
Huisnummer:6*
Postcode:3125 BP
Plaats:SCHIEDAM

Bestemming

Hoofdbestemming:Bedrijfsruimte

Gebouw details

Bouwjaar:2007
Onderhoud binnen:uitstekend
Onderhoud buiten:uitstekend
Ligging: Bedrijventerrein
Parkeerfaciliteiten:langs openbare weg met voldoende capaciteit

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte:210 m²
Bedrijfshal vrije hoogte:450 cm
Bedrijfshal vloerbelasting:1500 kg/m²

Locatie op kaart


Streetview

Foto's

Reageren

Bent u geïnteresseerd in dit object? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of mail ons.


Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoon (*)

Vragen en/of opmerkingen

captcha

Privacy

Ik ga akkoord met de privacyverklaring