Ringersstraat 21M

SCHIEDAM

Omschrijving

ca. 295 m2 luxe kantoorruimte en ca. 65 m2 multi-functionele ruimte gelegen op de 1e verdieping van een recent gebouwd multifunctioneel bedrijfsobject gebouwd volgens de laatste normen en voorzien van slimme en energiezuinige installaties.

Dit in het oog springende kantoorpand met bedrijfsruimte is een van de modernste, energiezuinigste en luxueuze kantoren van Schiedam en omstreken.

Het op de hoek gesitueerde multifunctionele bedrijfsobject omvat 3 bouwlagen en ca. 195 m2 aangrenzende bedrijfsruimte. De opstal beschikt over een klimaatgevel van glasvlies, een luxe entree met lift en is voorzien van slimme en energiezuinige installaties.

Het object maakt deel uit van het in 2016 door brand verwoeste bedrijvencomplex “Ringersstraat 21” gelegen op de hoek van de Ringersstraat en de ‘s Gravelandseweg, op het bedrijventerrein ‘s-Gravenland te Schiedam.

Ringersstraat 21 is geheel herbouwd naar hedendaagse maatstaven tot een kleinschalig en hoogwaardig bedrijvencomplex met afgesloten binnenterrein. Bij het ontwerp heeft duurzaamheid en energiebesparing centraal gestaan zonder dat dit ten koste is gegaan van de uitstraling en/of gebruikscomfort.

De unit is zo ontworpen dat het desgewenst voor meerdere bedrijven geschikt is, waarbij de eerste verdieping geschikt is voor kantoor- en/of showroomruimte of een combinatie daarvan.

Locatie:
De bedrijfsunit is gelegen in een in 2018 gebouwd bedrijvencomplex omvattende 10 hoogwaardige bedrijf- en kantoorunits op bedrijventerrein ‘s-Gravenland gesitueerd rondom een afgesloten binnenterrein.
Het bedrijventerrein is strategisch gelegen aan de noordzijde van de A20 en er zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals merkdealers (Opel, Kia en Peugeot), Burger King, Van Autofource, Bidfood en Sandvik.
De ‘s Gravelandseweg is de hoofdverkeersader van het bedrijventerrein en wordt tevens gebruikt als ontsluitingsweg voor Schiedam-Noord.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer. De locatie is gelegen aan de Noordzijde van de A-20 met een afslag op minder dan 500 meter. Op loopafstand bevindt zich, aan de rand van het bedrijventerrein, het NS-station Schiedam Centrum alwaar tevens haltes voor diverse stads -en streekbussen, tram en metro aanwezig zijn.

Door de gunstige ligging t.o.v. het Rijkswegennet (A20/A4/A15 & A13) is iedere bestemming in de regio moeiteloos en snel bereikbaar.

Indeling:
1e Verdieping
ca. 295 m2 kantoorruimte
ca. 65 m2 kantine-/archief-/opslagruimte

Kenmerken & voorzieningen:
Uitgangspunt bij de huurprijs is een semi casco oplevering, o.a. voorzien van:
Kantoor- / showroomruimte
– luxe entree met traphuis en hydraulische lift
– gevels uitgevoerd in zonwerende en isolerende beglazing (HR++)
– elektrische vloerverwarming
– airconditioning
– natte groep met voorportaal per verdieping
– pantry / keuken per verdieping
– archief- / opslagruimte per verdieping
– glasvezel aansluiting

Duurzaamheid:
Het pand is toekomstgericht, dankzij goede isolatie en warmtepompen is geen gasaansluiting nodig. Door en voor rekening van verhuurder zal het complex voorzien worden van in totaal 20 stuks zonnecollectoren voor de opwekking van elektriciteit ten behoeve van de verwarming- klimaatinstallatie en overig verbruik.
Het object wordt voorzien van een high-tech verwarmingsinstallatie met multi VRF-warmtepompsysteem met gebruiksafhankelijke koeling en luchtverversing.

Servicekosten:
€ 25,= p/m2 per jaar ten behoeve van de navolgende voorzieningen:
Algemene ruimte
– Stookkosten;
– Algemeen elektra;
– Algemeen waterverbruik;
– Vervangen lampen / verlichting;
– 24 uurs service CV-contract;
– Premie glasverzekering;
– Schoonmaak (1 x per week);
– Glasbewassing buitenzijde (1 maal per maand);
– Administratiekosten;
Individuele ruimte
– Waterverbruik;
– Electra verbruik;
– Stookkosten (incl. koeling);
– Administratiekosten;

Verrekening van de servicekosten geschiedt op basis van voorschotten met jaarlijkse verrekening op basis van nacalculatie. De elektrische installatie is evenals de klimaatinstallaties voorzien van tussenmeters.

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar, eventuele kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW-belaste verhuur.
Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidstelling
Huurder dient een garantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen, ter grootte van een bruto kwartaalverplichting, zijnde 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Datum van oplevering
in overleg, desgewenst per direct mogelijk

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Stripes Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Heeft deze informatie uw nieuwsgierigheid en interesse gewekt laat u dan verrassen door de flexibiliteit die Stripes Makelaardij u biedt.

Algemeen

Huurprijs: € 36.000 per jaar excl. btw
Status:Beschikbaar
Aanvaarding:In overleg

Adres

Straat:Ringersstraat
Huisnummer:21M
Postcode:3125 BP
Plaats:SCHIEDAM

Bestemming

Hoofdbestemming:Kantoorruimte

Gebouw details

Bouwjaar:2018
Ligging:onbekend
Parkeerfaciliteiten:onbekend

Bedrijfsruimte

Kantoorruimte oppervlakte:360 m²
Kantoorruimte verdiepingen:1
Kantoorruimte voorziening: Inbouwarmaturen

Locatie op kaart


Streetview

Foto's

plans

Reageren

Bent u geïnteresseerd in dit object? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of mail ons.


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw telefoon (*)

  Vragen en/of opmerkingen


  Privacy

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring