Ringersstraat 21L

SCHIEDAM

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfsobject (totaal ca. 1090 m2) omvattende een kantoor / showroom met ca. 195 m2 bedrijfsruimte, gebouwd volgens de laatste normen met slimme installaties, bestaande uit 3 bouwlagen met lift. De begane grond en 1e verdieping (vierkante meters?) zijn eventueel te verhuren tegen nader overeen te komen condities.

Dit in het oog springende kantoorpand met bedrijfsruimte is een van de modernste, energiezuinigste en luxueuze kantoren van Schiedam en omstreken.

De op de hoek gesitueerde unit omvat ca. 895 m2 kantoor- /showroomruimte (verdeeld over 3 bouwlagen) en ca. 195 m2 aangrenzende bedrijfsruimte. De unit beschikt over een klimaatgevel van glasvlies en de top etage is aan beide zijden voorzien van een dakterras.

Het object maakt deel uit van het in 2016 door brand verwoeste bedrijvencomplex “Ringersstraat 21” gelegen op de hoek van de Ringersstraat en de ‘s Gravenlandseweg, op het bedrijventerrein ‘s-Gravenland te Schiedam.

Ringersstraat 21 is geheel herbouwd naar hedendaagse maatstaven tot een kleinschalig en hoogwaardig bedrijfscomplex met afgesloten binnenterrein. Bij het ontwerp heeft duurzaamheid en energiebesparing centraal gestaan zonder dat dit ten koste is gegaan van uitstraling en/of gebruikscomfort.

De unit is zo ontworpen dat het desgewenst voor meerdere bedrijven geschikt is, waarbij de begane grond gebruikt kan worden als kantoor of showroomruimte met aangrenzende magazijn/opslagruimte met entresol.
De eerste verdieping is geschikt voor kantoor- en/of showroomruimte of combinatie daarvan.
De top etage is uitermate geschikt als kantoor- / directie- of presentatieruimte en is aan beide zijden voorzien van een dakterras van totaal maar liefst 85 m2.

Locatie:
De bedrijfsunit is gelegen in een in 2018 gebouwd bedrijvencomplex omvattende 10 hoogwaardige bedrijfs- en kantoorunits op bedrijventerrein ‘s-Gravenland gesitueerd rondom een afgesloten binnenterrein.
Het bedrijventerrein is strategisch gelegen aan de noordzijde van de A20 en er zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals merkdealers (Opel, Kia en Peugeot), Burger King, Van Autofource, Bidfood en Sandvik.
De ‘s Gravenlandseweg is de hoofdverkeersader van het bedrijventerrein en wordt tevens gebruikt als ontsluitingsweg voor Schiedam-Noord.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer. De locatie is gelegen aan de Noordzijde van de A-20 met een afslag op minder dan 500 meter. Op loopafstand bevindt zich, aan de rand van het bedrijventerrein, zich het NS-station Schiedam Centrum alwaar tevens halten voor diverse stads-en streekbussen, tram en metro aanwezig zijn.

Door de gunstige ligging tov het Rijkswegennet (A20/A4/A15 & A13) is iedere bestemming in de regio moeiteloos en snel bereikbaar.

Indeling:
Begane grond
ca. 253 m2 kantoor-/showroomruimte
ca. 195 m2 bedrijfsruimte (incl 65 m2 entresol)

1e Verdieping
ca. 255 m2 kantoorruimte
ca. 65 m2 kantine-/archief-/opslagruimte

Top verdieping
ca. 278 m2 kantoorruimte
ca. 85 m2 dakterras

Kenmerken & voorzieningen:
Uitgangspunt bij de huurprijs is een semi casco oplevering, o.a. voorzien van:
Kantoor- / showroomruimte
– luxe entree met traphuis en hydraulische lift
– gevels uitgevoerd in zonwerende en isolerende beglazing (HR++)
– elektrische vloerverwarming
– airconditioning
– natte groep met voorportaal per verdieping
– pantry / keuken per verdieping
– archief- / opslagruimte per verdieping
– glasvezel aansluiting

Bedrijfsruimte
– onderheide betonvloer (vloerbelasting ca. 850 kg/m2);
– vrije hoogte ca. 6.05m ;
– overheaddeur 3,85m1 (b) x 3,75m1 (h);
– lichtstraat met elektrische te openen ventilatie
– verwarming middels elektrische vloerverwaming

Duurzaamheid:
Het pand is toekomstgericht, dankzij goede isolatie en warmtepompen is geen gasaansluiting nodig. Door en voor rekening van verhuurder zal het complex voorzien worden van in totaal 20 stuks zonnecollectoren voor de opwekking van elektriciteit ten behoeve van de verwarming- klimaatinstallatie en overig verbruik.
Het object wordt voorzien van een high-tech verwarmingsinstallatie met multi VRF-warmtepompsysteem met gebruiksafhankelijke koeling en luchtverversing.

Huurprijzen:
Begane grond en 1e verdieping: (totaal ca. 575 m2)
vanaf € 55.000,- per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Desgewenst heeft de huurder van de begane grond en 1e verdieping (gezamenlijk) het recht op huur van de aangrenzende bedrijfsruimte van 195 m2 (incl. entresolvloer van ca. 65 m2) tegen nader overeen te komen condities

Penthouse / Topverdieping:
totaal ca. 278 m2 (excl dakterras van 80m2)
vanaf € 30.000,- per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Service kosten:
Niet van toepassing

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar, eventuele kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW-belaste verhuur.
Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidstelling
Huurder dient een garantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen, ter grootte van een bruto kwartaalverplichting, zijnde 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Datum van oplevering
in overleg, desgewenst per direct mogelijk

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voorde juistheid ervan kan door Stripes Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Heeft deze informatie uw nieuwsgierigheid en interesse opgewekt laat u dan verrassen door de flexibiliteit die Stripes Makelaardij u biedt

Algemeen

Huurprijs: € 55.000 per jaar excl. btw
Status:Beschikbaar
Aanvaarding:In overleg

Adres

Straat:Ringersstraat
Huisnummer:21L
Postcode:3125 BP
Plaats:SCHIEDAM

Bestemming

Hoofdbestemming:Kantoorruimte
Nevenbestemming:Bedrijfsruimte

Gebouw details

Bouwjaar:2018
Ligging:onbekend
Parkeerfaciliteiten:onbekend

Bedrijfsruimte

Kantoorruimte oppervlakte:935 m²
Kantoorruimte verdiepingen:3
Kantoorruimte voorziening: Inbouwarmaturen, Liften

Locatie op kaart


Streetview

Foto's

plans
plans
plans

Reageren

Bent u geïnteresseerd in dit object? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of mail ons.


Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoon (*)

Vragen en/of opmerkingen

captcha

Privacy

Ik ga akkoord met de privacyverklaring