Hoogstraat 26a

SCHIEDAM

Omschrijving

Gerenoveerde winkelruimte van ca. 58m² met stahoge kelderruimte gelegen in het begin van de Hoogstraat, nabij de entree van het overdekte winkelcentrum “De Passage” in het historische stadshart van Schiedam.

De winkelruimte is recent uitwendig geheel gerenoveerd en heeft hierdoor een goede uitstraling gekregen met een historisch karakter.

De verkoopruimte is onder andere voorzien van inbouwverlichting in het systeemplafond en daglichtspots, laminaat vloer en neutraal afgewerkte vlakke wanden.

Indeling
De winkelruimte bestaat uit een grote open ruimte (ca. 4.40m x 12.25m) voorzien van systeemplafond met inbouwverlichting. Tevens beschikt de winkelruimte over een toilet en mogelijkheid tot aansluiting van een pantryblokje.

De kelderruimte (ca. 50 m2) is bereikbaar via een vaste trap vanuit de winkelruimte en is geschikt voor opslag.

Prijs
Huurprijs: € 750,– per maand

Aanvaarding
op korte termijn mogelijk.

Definitieve gunning geschiedt onder voorbehoud verhuurder.

Service kosten:
Niet van toepassing, huurder dient rechtstreeks contracten aan te gaan met leveranciers van nutsvoorzieningen.

Ligging:
Gelegen in het begin van de Hoogstraat in het historisch centrum van Schiedam nabij de entree van het overdekte winkelcentrum “De Passage”. Dit deel van de Hoogstraat heeft een groot aantal passanten en kent een grote diversiteit aan ondernemingen.

Bereikbaarheid:
De locatie is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer.

Parkeren:
In het historisch centrum van Schiedam is het overwegend betaald parkeren met ontheffing voor vergunninghouders. In de directe omgeving bevinden zich diverse parkeergarage’s (met 24 uurs uitrij mogelijkheid) met gunstige parkeertarieven.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Stripes Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Heeft deze informatie uw nieuwsgierigheid en interesse gewekt laat u dan verrassen door de flexibiliteit die Stripes Makelaardij u biedt voor het bezichtigen van haar aanbod.

Algemeen

Huurprijs: € 750 per maand excl. btw
Status:Verhuurd
Aanvaarding:In overleg

Adres

Straat:Hoogstraat
Huisnummer:26a
Postcode:3111 HJ
Plaats:SCHIEDAM

Bestemming

Hoofdbestemming:Winkelruimte

Gebouw details

Bouwjaar:1906
Onderhoud binnen:goed
Onderhoud buiten:goed
Ligging: Winkelcentrum
Parkeerfaciliteiten:Het centrum van Schiedam is betaald parkeren met ontheffing voor vergunninghouders (ca. 60 euro per jaar). In de directe nabijheid van de aangeboden winkelruimte bevinden zich o.a. de ABC-garage aan de Kreupelstraat ( 24 uur per dag uitrijden) en de Nieu

Bedrijfsruimte

Locatie op kaart


Streetview

Foto's

Reageren

Bent u geïnteresseerd in dit object? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of mail ons.


Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoon (*)

Vragen en/of opmerkingen

captcha