Hoogstraat 163

SCHIEDAM

Omschrijving

Gerenoveerde winkelruimte van ca. 90m² gelegen in het noordelijk deel van de Hoogstraat, nabij het “oude Stadhuys” in het historische stadshart van Schiedam.

De winkelruimte is geheel gerenoveerd en heeft hierdoor een zeer stijlvolle uitstraling gekregen.

Door de grote ramen, de antraciet markiezen en de brede pui is de ruimte zeer fraai en licht. De verkoopruimte is onder andere voorzien van inbouwverlichting in het systeemplafond, daglichtspots, in het plafond geïntegreerde verwarmingselementen (energiezuinig), antraciet natuurstenen vloer en neutraal afgewerkte vlakke wanden.

Indeling
De winkelruimte bestaat uit een grote open ruimte (ca. 4.40m x 12.25m) voorzien van systeemplafond met inbouwverlichting en verwarmingselementen, een zijruimte (ca. 4.65m x 3.00m) met vaste kast en aparte berging/archief. Tevens beschikt de winkelruimte over een keuken met net keukenblok en een toilet met zwevend closet en fontein.

Het gehele pand is voorzien van een antraciet natuurstenen vloer. Hierdoor heeft het interieur een uitstraling die past bij de klassieke gevel.

Prijs
Huurprijs: € 1.350,– per maand

Aanvaarding
op korte termijn mogelijk

Definitieve gunning geschiedt onder voorbehoud verhuurder

Service kosten:
Niet van toepassing, huurder dient rechtstreeks contracten aan te gaan met leveranciers van nutsvoorzieningen

Ligging:
Gelegen in het levendige deel van de Hoogstraat in het historisch centrum van Schiedam nabij het “oude Stadhuys”. Dit deel van de Hoogstraat heeft door de diverse horeca gelegenheden een gezellige uitstraling en kent een grote diversiteit aan ondernemingen.

Bereikbaarheid:
De locatie is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer. De locatie is gelegen aan het deel van de Hoogstraat dat ook met de auto bereikbaar is.

Parkeren:
In het historisch centrum van Schiedam is het overwegend betaald parkeren met ontheffing voor vergunninghouders. In de directe omgeving bevinden zich diverse parkeergarage’s (met 24 uurs uitrij mogelijkheid) met gunstige parkeertarieven.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Stripes Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Heeft deze informatie uw nieuwsgierigheid en interesse gewekt laat u dan verrassen door de flexibiliteit die Stripes Makelaardij u biedt voor het bezichtigen van haar aanbod.

Algemeen

Huurprijs: € 1.350 per maand excl. btw
Status:Verhuurd
Aanvaarding:In overleg

Adres

Straat:Hoogstraat
Huisnummer:163
Postcode:3111 HG
Plaats:SCHIEDAM

Bestemming

Hoofdbestemming:Winkelruimte

Gebouw details

Bouwjaar:1900
Onderhoud binnen:goed
Onderhoud buiten:goed
Ligging: Winkelcentrum
Parkeerfaciliteiten:Het centrum van Schiedam is betaald parkeren met ontheffing voor vergunninghouders (ca. 60 euro per jaar). In de directe nabijheid van de aangeboden winkelruimte bevinden zich o.a. de ABC-garage aan de Kreupelstraat ( 24 uur per dag uitrijden) en de Nieu

Bedrijfsruimte

Locatie op kaart


Streetview

Foto's

Reageren

Bent u geïnteresseerd in dit object? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of mail ons.


Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoon (*)

Vragen en/of opmerkingen

captcha

Privacy

Ik ga akkoord met de privacyverklaring