Gustoweg 67

SCHIEDAM

Omschrijving

Omschrijving
Multi functionele en uiterst representatieve kantoorruimte (ca. 420 m2) gelegen op de 1e verdieping met zelfstandige entree onderdeel uitmakend van een in 2003 geheel gerenoveerd bedrijfsgebouw gelegen op de hoek van de Gustoweg en de Boxhoornstraat op het bedrijventerrein Nieuw Mathenesse te Schiedam.

Locatie:
De kantoorruimte is gelegen op het bedrijventerrein Nieuw Mathenesse. Bedrijventerrein Nieuw-Mathenesse is gelegen aan de historische binnenstad van Schiedam en staat aan de vooravond van een metamorfose. Aan het eind van dit decennium moet Nieuw-Mathenesse een modern, gemengd bedrijventerrein zijn dat voldoet aan de eisen van de toekomst.
De gemeente Schiedam wil bij deze duurzame herstructurering zoveel mogelijk samen optrekken met de ondernemers en overige belanghebbenden. Met de Schiedamse Aanpak wordt een stevige basis gelegd voor een goede samenwerking. In het Masterplan Nieuw-Mathenesse wordt ingegaan op de ontwikkelingsmogelijkheden van Nieuw-Mathenesse. Bij deze mogelijkheden wordt ingespeeld op de ontwikkelingen in de rivierzone, de Rechter Maasoever en de gewijzigde positie die het gebied in Schiedam en de Rotterdamse regio in de toekomst zal gaan innemen.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer. De locatie is gelegen aan de Noordzijde van de A-20 met een afslag op minder dan 500 meter. Op loopafstand bevindt zich, aan de rand van het bedrijventerrein, zowel halten voor bus als tram met aansluiting naar OV-knooppunt “Marconiplein” en NS-station Schiedam Centrum alwaar tevens halten voor diverse stads- en streekbussen, tram en metro aanwezig zijn.

Door de gunstige ligging t.o.v. het Rijkswegennet (A20/A4/A15 & A13) is iedere bestemming in de regio moeiteloos en snel bereikbaar.

Indeling:
Begane grond ca. 13 m2 entree
Eerste verdieping ca. 420 m2 kantoorruimte

Op het afgesloten buitenterrein zijn 10 parkeerplaatsen exclusief voor u beschikbaar

Kenmerken & voorzieningen:
De units worden in huidige afgewerkte staat opgeleverd

Algemeen:
– kunststof kozijnen bezet met isolerende beglazing
– centrale verwarming
– ruimte entreehal
– afgesloten buitenterrein met parkeerplaatsen

Kantoren
– airconditioning
– deels te openen ramen
– uitgebreide pantry voorziening
– geheel betegelde toiletgroep
– systeemplafond met TL inbouw armaturen
– alle wanden stucwerk

Servicekosten:
n.o.t.k. en mede afhankelijk van het gebruik

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar, eventuele kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW-belaste verhuur.
Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidstelling
Huurder dient een garantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen, ter grootte van een bruto kwartaalverplichting, zijnde 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Stripes Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Heeft deze informatie uw nieuwsgierigheid en interesse gewekt laat u dan verrassen door de flexibiliteit die Stripes Makelaardij u biedt voor het bezichtigen van haar aanbod.

Algemeen

Huurprijs: € 2.500 per maand excl. btw
Status:Beschikbaar
Aanvaarding:In overleg

Adres

Straat:Gustoweg
Huisnummer:67
Postcode:3113 AC
Plaats:SCHIEDAM

Bestemming

Hoofdbestemming:Kantoorruimte

Gebouw details

Bouwjaar:1949
Ligging:onbekend
Parkeerfaciliteiten:onbekend

Bedrijfsruimte

Kantoorruimte oppervlakte:420 m²
Kantoorruimte verdiepingen:1
Kantoorruimte voorziening: Inbouwarmaturen, Te openen ramen

Locatie op kaart


Streetview

Foto's

Reageren

Bent u geïnteresseerd in dit object? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of mail ons.


Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoon (*)

Vragen en/of opmerkingen


Privacy

Ik ga akkoord met de privacyverklaring