Boterstraat 14-18

SCHIEDAM

Omschrijving

Multi-functionele bedrijfsruimte van totaal 258 m2 met ca. 80 m2 showroom/winkelruimte met afgescheiden kantoor, ca 45 m2 bedrijfsruimte/ werkplaats, 70 m2 bedrijfsruimte/kantoorruimte met zicht op het water, een inpandige garage en diverse opslagruimten gelegen aan de Boterstraat aan de rand van het historische stadshart van Schiedam.

De winkel-showroomruimte is geheel gerenoveerd en heeft hierdoor een stijlvolle en moderne uitstraling. De ruimten aan de achterzijde dienen inwendig gerenoveerd te worden.

Het object is qua bestemming en gebruiksmogelijkheden multi-functioneel, zo kan en mag het gebruikt worden voor detailhandel, kantoor, dienstverlening en bedrijfsruimte en bestaat de mogelijkheid om het te gebruiken als woonhuis al dan niet met kantoor/bedrijf aan huis.

Indeling
De bedrijfsunit bestaat uit een grote open ruimte (ca. 8.10m x 10.10m) voorzien van systeemplafond met inbouwverlichting met afgescheiden spreekkamer/kantoor van ca. 3.85 x 3.30m. met glazen tussenpui en een toilet met voorportaal. De aangrenzende werkplaats (ca. 5.20 x 9.75m.) met afgesloten pantry is eveneens voorzien van een systeemplafond met ingebouwde tl-verlichtingsarmaturen. Aan de achterzijde bevinden zich een 2-tal ruimten van resp. 6.75 x 5.25m. en 5.35 x 5.80m. die uitermate geschikt zijn als kantoor of woonruimte. Verder beschikt het object over meerdere opslagruimten waarvan de ruimte aan de voorzijde (ca. 3.20 x 8.25m.) is voorzien van openslaande bedrijfsdeuren waardoor deze uitermate geschikt is uw auto’s binnen te stallen.

Koopsom
€ 245.000,= kosten koper

Aanvaarding
in huidige staat, op korte termijn mogelijk

Kadastrale gegevens:
Gemeente Schiedam
Sectie B
Complexnr. 3645
Appartementsindex A2
Aandeel 5/12e

eigendom
Volle eigendom

Vereniging van eigenaren:
De Vereniging van Eigenaren heeft een gemeenschappelijke opstalverzekering doch is verder niet actief.

Ligging:
Gelegen in de Boterstraat, de toegang tot in het historisch centrum van Schiedam.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer. De locatie is gelegen aan de zuidzijde van de A-20 met een afslag op minder dan 1000 meter. Op steenworp afstand bevinden zich halten voor tram en bus en het NS-station Schiedam Centrum met halten voor diverse stads- / streekbussen, tram en metro is eveneens op loopafstand gelegen.
Door de gunstige ligging t.o.v. het Rijkswegennet (A20/A4/A15 & A13) is iedere bestemming in de regio moeiteloos en snel bereikbaar.

Parkeren:
In het historisch centrum van Schiedam is het overwegend betaald parkeren met ontheffing voor vergunninghouders. In de directe omgeving bevinden zich diverse parkeergarage’s (met 24 uurs uitrij mogelijkheid) met gunstige parkeertarieven.

Beschermd Stads-en Dorpsgezicht:
De binnenstad van de gemeente Schiedam is aangewezen als Beschermd Stads- en Dorpsgezicht en heeft ten doel het oude karakter van de binnenstad te waarborgen.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Stripes Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Heeft deze informatie uw nieuwsgierigheid en interesse gewekt laat u dan verrassen door de flexibiliteit die Stripes Makelaardij u biedt voor het bezichtigen van haar aanbod.

Algemeen

Vraagprijs: € 245.000 kosten koper excl. btw
Status:Verkocht
Aanvaarding:In overleg

Adres

Straat:Boterstraat
Huisnummer:14-18
Postcode:3111 NC
Plaats:SCHIEDAM

Bestemming

Hoofdbestemming:Kantoorruimte
Nevenbestemming:Bedrijfsruimte

Gebouw details

Bouwjaar:1906
Onderhoud binnen:goed
Onderhoud buiten:goed
Ligging: Woonomgeving
Parkeerfaciliteiten:onbekend

Bedrijfsruimte

Kantoorruimte oppervlakte:258 m²
Kantoorruimte verdiepingen:1
Kantoorruimte voorziening: Inbouwarmaturen, Te openen ramen

Locatie op kaart


Streetview

Foto's

plans

Reageren

Bent u geïnteresseerd in dit object? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of mail ons.


Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoon (*)

Vragen en/of opmerkingen

captcha

Privacy

Ik ga akkoord met de privacyverklaring