Zweedsestraat 193-197

ROTTERDAM

Omschrijving

Multi-functionele bedrijfsruimte van totaal 200 m2 met ca. 130 m2 showroom / bedrijfsruimte en ca. 70 m2 opslagruimte op de verdieping gelegen aan de Zweedsestraat te Rotterdam West.

De showroom-/ bedrijfsruimte is in 2005 voorzien van een nieuw stalen dakconstructie en is aan de straatzijde geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Het object is qua bestemming en gebruiksmogelijkheden multi-functioneel, zo kan en mag het gebruikt worden voor showroom met werkplaats en is volgens het ontwerp bestemmingsplan herontwikkeling tot woningbouw mogelijk.

Indeling
De bedrijfsunit bestaat uit een grote open ruimte (ca. 8.10m x 10.10m) voorzien van systeemplafond met inbouwverlichting met afgescheiden spreekkamer/kantoor van ca. 3.85 x 3.30m. met glazen tussenpui en een toilet met voorportaal. De aangrenzende werkplaats (ca. 5.20 x 9.75m.) met afgesloten pantry is eveneens voorzien van een systeemplafond met ingebouwde tl-verlichtingsarmaturen. Aan de achterzijde bevinden zich een 2-tal ruimten van resp. 6.75 x 5.25m. en 5.35 x 5.80m. die uitermate geschikt zijn als kantoor of woonruimte. Verder beschikt het object over meerdere opslagruimten waarvan de ruimte aan de voorzijde (ca. 3.20 x 8.25m.) is voorzien van openslaande bedrijfsdeuren waardoor deze geschikt is om uw auto’s binnen te stallen.

Koopsom
€ 250.000,= kosten koper

Aanvaarding
in huidige staat, op korte termijn mogelijk

Kadastrale gegevens:
Gemeente Rotterdam, 10e afdeling
Sectie AA
Perceelnr. 1748
Grootte 1a 35 ca

eigendom
Volle eigendom

Ligging:
Gelegen aan de Zweedsestraat, een zijstraat van de Hogenbanweg (die de grens vormt tussen Rotterdam en het naastgelegen Schiedam) nabij de winkelstraat Franselaan.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer. De locatie is gelegen aan de zuidzijde van de A-20 met een afslag op minder dan 1000 meter. Op steenworp afstand bevinden zich halten voor tram en bus en het NS-station Schiedam Centrum met halten voor diverse stads- / streekbussen, tram en metro is eveneens op loopafstand gelegen.
Door de gunstige ligging t.o.v. het Rijkswegennet (A20/A4/A15 & A13) is iedere bestemming in de regio moeiteloos en snel bereikbaar.

Parkeren:
Langs de openbare weg bestaat de mogelijkheid tot onbetaald parkeren en deels betaald parkeren met ontheffing voor vergunninghouders.

Combinatie-verkoop:
Desgewenst kan het object worden uitgebreid met de tegenover gelegen garageboxen, plaatselijk bekend als Zweedsestraat 102 en 104 en het woonhuis (samengevoegd met een v.m.l. garagebox) plaatselijk bekend als Zweedsestraat 106-110

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Stripes Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Heeft deze informatie uw nieuwsgierigheid en interesse gewekt laat u dan verrassen door de flexibiliteit die Stripes Makelaardij u biedt voor het bezichtigen van haar aanbod.

Datum van oplevering
In overleg.

Algemeen

Vraagprijs: € 250.000 kosten koper excl. btw
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding:In overleg

Adres

Straat:Zweedsestraat
Huisnummer:193-197
Postcode:3028 TV
Plaats:ROTTERDAM

Bestemming

Hoofdbestemming:Bedrijfsruimte
Nevenbestemming:Kantoorruimte

Gebouw details

Bouwjaar:1950
Ligging:onbekend
Parkeerfaciliteiten:onbekend

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte:200 m²
Bedrijfshal in units vanaf:200 m²
Bedrijfshal vloerbelasting:1500 kg/m²

Locatie op kaart


Streetview

Foto's

plans

Reageren

Bent u geïnteresseerd in dit object? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of mail ons.


Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoon (*)

Vragen en/of opmerkingen

captcha

Privacy

Ik ga akkoord met de privacyverklaring